Džínsy, tričká a košele pre charitu

30.06.2009 Prešov

Dnes primátor mesta Prešov Pavel Hagyari spolu s pánom Yavurom Cecom zástupcom spoločnosti Collection symbolicky odovzdal dar vo forme oblečenia predstaviteľom organizácií, ktoré na území mesta poskytujú sociálne služby.
Dar vo forme 800 kusov oblečenia dostal odbor sociálnych služieb MsÚ v Prešove od spoločnosti Collection ako formu pomoci pre sociálne slabších obyvateľov mesta. Džínsy, tričká, košele či sukne tak poputujú k deťom, mladým i dospelým, ktorí sú momentálne klientmi organizácií Congregatio Jesu, Partneri pre sociálny rozvoj („Dom na pol ceste“), Krízové stredisko (Hlavná 58), Gréckokatolícka diecézna charita („Pomoc ľuďom v núdzi“, Hlavná 2), Relevant - ubytovanie detí po ústavnej starostlivosti, Detské centrum „Pre teba\", Detský domov Svidník.

\"Veľkosť človeka sa pozná podľa šírky jeho srdca, \" povedal počas odovzdávania daru primátor mesta P. Hagyari. \"Som veľmi vďačný spoločnosti, ktorá nám túto veľkorysú pomoc pre našich slabších poskytla. V Komunitnom pláne sme si zadefinovali potreby, verím, že spoločne s ďalšími takýmito veľkorysými sponzormi sa nám podarí tieto potreby aj napĺňať. \"
Katarína Pirohová,
hovorkyňa primátora mesta
 

Vyberte región